Corrie Blommers

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corrie Blommers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Corrie Blommers heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Een hele leuke school met geweldige docenten.

  Een hele leuke school met geweldige docenten. Vooral Cora Faas; docente psychologie. Hier heb ik mijn MBO-4 diploma Onderwijsassiste gehaald. 3 jarige studie gedaan in 1 jaar. Ben ik heel blij mee hoor.

  2006, Corrie Blommers

  Ik zat in de 4e klas en kon slecht meekomen met rekenen.

  Ik zat in de 4e klas en kon slecht meekomen met rekenen. Vooral met de breuken had ik een probleem. Ik had een juffrouw (juff Tooten)?? die heeft verschillende manieren gebruikt om mij duidelijk te maken hoe het nu moest met die breuken. Omdat ik nu zelf in het onderwijs zit bedenk ik me dat zij zowel didactisch als pedagogisch heel goed in elkaar stak. Nog bedankt juffrouw. Leuke herinnering is ook nog de hardloopwedstrijden die af en toe eens gehouden werden op de speelplaats.

  2006, Corrie Blommers

  Ik herinner me niet zoveel meer van deze school.

  Ik herinner me niet zoveel meer van deze school. Ook weet ik de namen van mijn klasgenoten niet meer. Misschien kan iemand me hier bij helpen. De directrice was Juff. Halkens. Gymleraar de Gouw (hij keek altijd stiekum als je aan het omkleden was). Ned. leraar was Dhr. Oomens.

  2006, Corrie Blommers
  ?