Cornell van der Windt

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cornell van der Windt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cornell van der Windt heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hiervan weet ik niet zoveel meer.

  Hiervan weet ik niet zoveel meer. De enige namen die me nu te binnen schieten zijn volgens mij Dennis Sala, René Bal, Loekie van Zoelen. Ik weet in elk geval nog wel een of ander rood-blauwig klimgevaarte met gaten en dergelijke op het schoolpleintje, gymen in de hal en mijn eerste diploma (schoenveters strikken).

  de Bibelebondseberg, 1972

  Ik kan me niet alle leraren meer herinneren, maar wel Gerrit Brinkman, Willem van Hattem, Wim Tijl en meneer van Praag.

  Ik kan me niet alle leraren meer herinneren, maar wel Gerrit Brinkman, Willem van Hattem, Wim Tijl en meneer van Praag. In de pauze altijd voetballen en later ook honkbal met geverfde honken op het schoolplein. In de klas gezeten bij Ton Valk, Ben Hagestein, Anita Bek, Marjon Steegink, Fred van Dijk, Eric van Schie.

  Wilhelm Gehrelsschool, 1974

  Volgens mij in 1980 naar het gymnasium gegaan, samen met Ton Valk.

  Volgens mij in 1980 naar het gymnasium gegaan, samen met Ton Valk. Ik zat eerst in een klas met Harmen, Reinout en Arno (met wie ik ooit op een klasseavond volledig geschminkt als KISS heb opgetreden), Marjolein, Renate, Jeroen Harteveld, Jeroen ter Brugge. In de tweede klas blijven zitten toen de vakken natuurkunde en scheikunde erbij kwamen. Ik kwam toen in de klas bij Sylvio Lingmont en Ronnie Baert. Vooral de laatste twee jaren zijn me goed bijgebleven op het gymnasium. Als enige alfa-jongen tussen allemaal meiden. Ik had absoluut geen kaas gegeten van scheikunde, natuurkunde en wiskunde. Talen dus. Alleen het verplicht lezen van boeken was minder. Dus dan maar de dunst toelaatbare lezen, of alleen de uittreksels. Aardrijkskunde van Verheijden was altijd leuk. Eerst een half uur over van alles en nog wat behalve aardrijkskunde en dan nog even vol gas over het ontstaan van neerslag of de demografische opbouw van west-Nederland. En Griekse en Latijnse teksten vertalen was leuk om te doen. Meestal zonder het thuis te hebben gedaan, maar dan maar in de klas ter plekke improviseren. Of in de lagere klassen naar de heemtuin met Vestergaard, die er dan halverwege achterkwam dat de klas onderweg toch wel wat uitgedund was. Echt een leuke tijd gehad op deze school. Klasgenoten die ik me altijd zal herinneren om veschillende redenen zijn Vanja (natuurlijk), Bianca Z. (aan wie ik mijn roepnaam Nel te danken had), Sylvio, Pauline, Andrea, Marjolein, Bianca vdW, Hélène, Nathalie, Steven T., Nils N., Jeroen. En van een paar klassen lager meen ik me Martine en Yvette nog wel te kunnen herinneren. Van de leraren natuurlijk Ton Verheijden, Bill de Koning, meneer Visser, Koster van wiskunde, Vestergaard, Chen (die kwaad zijn geodriehoek op een tafeltje kapotsloeg).

  Stedelijk Gymnasium, 1980

  ?