cornel vannoppen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cornel vannoppen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  cornel vannoppen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school gezeten van 1962 tot 1964.

  Ik heb op deze school gezeten van 1962 tot 1964. Niet zo'n leuke tijd, vond ik. De opleidingsvorm paste niet bij mij. Na de mulo ben ik naar de Detailhandelsschool in Amersfoort gegaan, dat was heel leuk. Momenteel heb ik een eigen opleidingscentrum in Vlijmen waarin ik sensi-opleidingen voor therapeuten geef op gebied van HSP/ hooggevoeligheid (hoog sensitieve personen) en daarbij losse workshops, zie www.nieuwetijdskinderen.org en www.sensicure.nl Daarnaast ben ik beeldhouwster en schrijfster/dichter (Cornel van Noppen).

  mulo, 1962

  Ik heb op deze school gezeten van 1959 tot 1962.

  Ik heb op deze school gezeten van 1959 tot 1962. Ik vond het een hele overgang, ik kwam uit Hilversum. Ik herinner me niet veel mensen meer uit die tijd, wel Peter Fidder, Benny van de Brink en Evert van 't Slot. Momenteel heb ik een eigen opleidingscentrum in Vlijmen waarin ik sensi-opleidingen voor therapeuten geef op gebied van HSP/ hooggevoeligheid (hoog sensitieve personen) en daarbij losse workshops, zie www.nieuwetijdskinderen.org en www.sensicure.nl Daarnaast ben ik beeldhouwster en schrijfster/dichter (Cornel van Noppen).

  chr.nat.hervomde school, 1959

  Ik was het eerste meisje op de detailhandelsschool toen deze in 1964 opgericht werd.

  Ik was het eerste meisje op de detailhandelsschool toen deze in 1964 opgericht werd. Dat was heel leuk, je kreeg tenminste gymles met de jongens samen. Er kwamen nog 2 meisjes bij, Anita Timmermans en Hanneke van den Bosch. Het zou leuk zijn iets van hen te horen. mijn ************ . Op de Detailhandelsschool spraken mij de heer Harkema en de heer Van Overbeek bijzonder aan, Ook de heer Wallace vond ik heel fijn: hij begreep en stimuleerde mijn schrijven van gedichten. Na de Detailhandelsschool heb ik de kunstacademie gedaan. Momenteel heb ik een eigen opleidingscentrum in Vlijmen waarin ik sensi-opleidingen voor therapeuten geef op gebied van HSP/ hooggevoeligheid (hoog sensitieve personen) en daarbij losse workshops, zie ************* Daarnaast ben ik beeldhouwster en schrijfster/dichter (Cornel van Noppen).

  Lagere Detailhandelsschool, 1964

  ?