Corné Sjoer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corné Sjoer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Corné Sjoer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kwam hier op na een verhuizing.

  kwam hier op na een verhuizing. zat eerst op de jan roeckschoo. De juf was ook nog eens mijn tante. scheuren met de ijzeren karren.

  Kleuterschool de Draaitol, 1982

  laatse jaar meao, godzijdank.

  laatse jaar meao, godzijdank. maar Praag was gelijk het hoogtepunt der hoogtepunten. bietje drank drbij, bietjie kut roepen. ach ja school is heerlijk!

  Neder Veluwe College, 1996

  Introductiekampie in Lunteren (gelijk stempel gekregen voor de jaren erna), na paar maanden onterecht overgeplaatst (maar daar zijn de meningen over verdeeld), in t eerste jaar blijven zitten (godzijdank),fraudeleuze handelingen(!?)tsja ze moesten me wel

  Introductiekampie in Lunteren (gelijk stempel gekregen voor de jaren erna), na paar maanden onterecht overgeplaatst (maar daar zijn de meningen over verdeeld), in t eerste jaar blijven zitten (godzijdank),fraudeleuze handelingen(!?)tsja ze moesten me wel hebben. maar ook leuke: Eurodisney, wekie Praag en de toffe gasten die ik meegemaakt heb!

  Neder Veluwe College, 1993

  ?