Corinne van den Heuvel

Kent 18 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corinne van den Heuvel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Corinne van den Heuvel heeft 8 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 10

  Hier kwam ik in de 5de klas bij Cees van Beek, in de 6de kregen we les van Joke de Kruijff en Wim Oskam, en ik heb nergens zo goed les gekregen als op de O.

  Hier kwam ik in de 5de klas bij Cees van Beek, in de 6de kregen we les van Joke de Kruijff en Wim Oskam, en ik heb nergens zo goed les gekregen als op de O.G.H.! Op de basis die ik hier geleerd heb teer ik nog steeds! Geweldige school!

  2004, Corinne van den Heuvel

  Na overal elders uitgekakt te zijn kwam iedereen uiteindelijk op het Educatief Centrum terecht.

  Na overal elders uitgekakt te zijn kwam iedereen uiteindelijk op het Educatief Centrum terecht...;) Helaas zaten Marieke Alberts en ik bij elkaar in de klas, dus ook hier kwam niks van studeren... Zij is nu makelaar en ik redacteur, dus het valt achteraf gelukkig weer mee!

  2003, Corinne van den Heuvel

  Deeltijd HEAO CE-IM, niet afgemaakt vanwege uit de hand gelopen stage in NY, ging voor 5 maanden maar ben uiteindelijk 2,5 jaar gebleven! Opleidingsvariant is nu helaas uitgefaseerd, dus ik zal wel altijd dom blijven.

  Deeltijd HEAO CE-IM, niet afgemaakt vanwege uit de hand gelopen stage in NY, ging voor 5 maanden maar ben uiteindelijk 2,5 jaar gebleven! Opleidingsvariant is nu helaas uitgefaseerd, dus ik zal wel altijd dom blijven...;) Wél in 1 jaar mijn propaedeuse gehaald tot ieders verbazing! Ben toch wel goed terecht gekomen, werk als redacteur voor een erg leuk bedrijf!

  2003, Corinne van den Heuvel
  ?