Corinne Kleine

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corinne Kleine en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Corinne Kleine heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1 jaar; de 3de klas .

  1 jaar; de 3de klas

  Hendrik Scheepstra school, 1971

  We kregen elke dag een liga op een katonnen bakje.

  We kregen elke dag een liga op een katonnen bakje. De naam van Juf te Napel of ten Apel ? kan ik me herinneren, een huwelijk van een juf waar we als kinderen in het volkspark smiddags op het feest mochten komen. Ook een schoolreisje herinner ik me. Smorgens kwamen we eerst bij elkaar op het schoolplein en werden groepjes met dierennamen gemaakt. Ieder kreeg zijn dierennaam opgespeld en waar ik bij de groep de olifantjes hoorde. Het schoolreisje ging naar de Lutte. Ook op 5 dec vierden we Sinterklaas in de gymzaal en ik vond dat meestal heel eng. Ook werden we regelmatig getest op tbc dmv krasjes met een druppel vloeistof. Speelgoed als ezeltje prik en de schoolfotograaf. We moesten achter een theeserviesje gaan zitten en doen alsof we iets in gingen schenken. Ook herinner ik me de gang met de kleine wc tjes en de zandbak.

  Kleuterschool Tom Poes, 1966

  Ik herinner me mijn beste vriendin Paula Rientjens, de grote schoolbel die we wel eens mochten luiden.

  Ik herinner me mijn beste vriendin Paula Rientjens, de grote schoolbel die we wel eens mochten luiden. De grappige meneer Veldhuis en meneer de Vries. Juf Lutter had een snoeptrommeltje in haar hoge lessenaar en gaf ieder een snoepje die zich pijn hadden gedaan, daarna moest het "over" zijn. De ouderwetse vaste tafels in de 1ste klas, waar ik mijn benen "binnenboord" moest houden anders kreeg ik een tik met de liniaal.

  Professor Casimirschool, 1968

  ?