Corinne deRibas

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corinne deRibas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Corinne deRibas heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Onderbouw en bovenbouw, MMS, HBS en Gym, voor mij werd het Gym na lang aarzelen, want mijn vriendinnen deden MMS, Josephine Mol en Jeanette uit Brandregt.

  Onderbouw en bovenbouw, MMS, HBS en Gym, voor mij werd het Gym na lang aarzelen, want mijn vriendinnen deden MMS, Josephine Mol en Jeanette uit Brandregt. In de tweede klas was het meteen een dolle boel en ik hebn nooit spijt gehad van de beslissing. We speelden bridge in de pauze, en hadden les van Mijnheer Vollebregt (grieks), die overigens ook. Mijn rijexamens afnam. Van Dijk de rector, Bergstra Co, Engels van de Heer Winkel en Mevr. Johannes, en nite te vergeten duits van Mevr. Degenaar. Anneke de Hoog, Randi Peteri, Yolande Jamin, Fleur van Duin, Karen Hummel, Laurence van Rossem. Teveel om op te noemen. Na het eindexamen naar de Universiteit van Amsterdam, Orthopedagogiek werd het, afgestudeerd in 1976 en sinds 1978 woonachtig in Spanje. Maar elke keer als ik in Rotterdam en langs het Lyceum rijd, moet aan juliie denken.

  2004, Corinne deRibas

  Kleuterschool bij Juf.

  Kleuterschool bij Juf. Margry eerst met Noortje de Vries, en Elsje Schep, later bij Jufr. Kobben, de zandbak, en eht handearbeidlokaal van Oom Frans.De ingang van de kleuterschool was op de Beukelsdijk, de lagere school op de Essenburgsingel, maar binnendoor kon de van de kleuter naar de lagere school. Ik heb nog een schoolfoto uit die tijd.Hopelijk lukt het me die spoedig in te scannen.

  2004, Corinne deRibas

  Onderwijs van Mevrouw Loorbach, Directeur was Mijnheer loorbach,het was een erg gezellige school, veel activiteiten, ik haatte vooral de zwemlessen op dinsdagmorgen, door weer en wind liepen we terug naar school, ben ook nog eens door het ijs gezakt op de

  Onderwijs van Mevrouw Loorbach, Directeur was Mijnheer loorbach,het was een erg gezellige school, veel activiteiten, ik haatte vooral de zwemlessen op dinsdagmorgen, door weer en wind liepen we terug naar school, ben ook nog eens door het ijs gezakt op de Essenburgsingel. Denken juliie ook aan de Berenkuil, in Grollo, de kampvlag, geborduurd bij Mevr. Westdorp (haar zoon zou in mijn poeziealbum schrijven, die ik nooit meer heb teruggekregen, waar zou hij zijn ? ijn vriendinnen Monique Verhoeff, Rickey Grollé, Nicole de Pauwgerlings, Noortje de Vries, hoe meer je erover nadenkt hoe meer namen erboven komen. De Montessori school heeft ons een gezellige tijd bezorgd.

  2004, Corinne deRibas
  ?