Corinne de Castro

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corinne de Castro en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Corinne de Castro heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Het schoolgebouw aan de Singel, Piet de Kant, de kantine met de broodjes hamburger.

  Het schoolgebouw aan de Singel, Piet de Kant, de kantine met de broodjes hamburger. Onze klas was vooral het 2e jaar erg hecht, in de tussenuren naar de Paap. De vrijdagochtend een ramp. Klasgenoten: A3 Hammink, Sonja Paans, Renate Visscher, Patrick ?? leuke tijd gehad en veel diploma's behaald. Lessen Engels en Duits onder niveau, we waren 1e jaar dat 2e jaar erna deed en 2e MBO diploma cadeau kreeg.

  2003, Corinne de Castro

  Eerste jaar van Rhijn was MEAO, zat in klas 1E(llende) met 10 zittenblijvers, kon ook niet anders dan verkeerd gaan, na een jaar overgestapt naar MMO waar ik absoluut een toptijd heb gehad, mooiste waren de eerste 2 jaren in de binnenstad.

  Eerste jaar van Rhijn was MEAO, zat in klas 1E(llende) met 10 zittenblijvers, kon ook niet anders dan verkeerd gaan, na een jaar overgestapt naar MMO waar ik absoluut een toptijd heb gehad, mooiste waren de eerste 2 jaren in de binnenstad. Ineke die altijd door de gangen gleed, directeur Gorter (Wimpie) leuke jaargenoten (A3 Hammink, Ellis Akyol, Balder van der Noord, 'Klit'n Sas Annelot Bos, Charissa Milder), buitenlandse reis naar Istanbul! Daar echt tijd van ons leven gehad.

  2003, Corinne de Castro

  jufrouw Annie en juffrouw Wilma, de uitspraak, Annie ligt op het kerkhof en Wilma ligt ernaast i.

  jufrouw Annie en juffrouw Wilma, de uitspraak, Annie ligt op het kerkhof en Wilma ligt ernaast i.p.v Kannie en Wilnie...

  2003, Corinne de Castro
  ?