Corinne Bol-van Kampen

Kent 1 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corinne Bol-van Kampen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Corinne Bol-van Kampen heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Een bizondere school met te veel onderwijsexperimenten maar ook veel leuke activiteiten

  Na een minder goede school in het buitenland en veel onderwijsexperimenten (wiskunde, talen), zakte ik samen met de helft van alle HBS-B leerlingen voor mijn eindexamen. Daarna werden al die leerlingen samen in een klas gezet en werden we bijgespijkerd door de geweldige jonge wiskunde leraar van Manen. Het jaar erop met goede cijfers geslaagd. Mijn beste vriendin was (al vanaf mijn kleutertijd) Marijke Schaake. Via haar kwam ik op deze school terecht en leerde ik mijn eerste vriendje Roel Bol kennen. Na zijn eindexamen zijn we elkaar uit het oog verloren. Heel veel jaren en ervaringen later kwam ik hem weer tegen. Sinds 2016 zijn we getrouwd!

  2018, Corinne Bol-van Kampen

  Elke dag met de step naar scho...

  Elke dag met de step naar school samen met mijn broertje Piet(er) en vriendinnetjes. Lekker spelen in de bosjes rond de school! Toen ik ongeveer 10 was, ben ik verhuisd naar Rotterdam (Hoogvliet).Een paar namen weet ik nog: Pieta en Jacqueline, die in de toen nog indrukwekkende "torenflat" woonde.

  2007, Corinne Bol-van Kampen
  ?