Corine Vroom

Kent 1 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corine Vroom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Corine Vroom heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  boekhoudles van mw.

  boekhoudles van mw. Hoornweg (een apart vrouwtje met opgestoken wit haar dat eruit zag als een petje). Dit was zo nu en dan aanleiding voor flauwe grappen. Nederlands en geschiedenis van meneer Otten, die op een gegeven moment zo boos is geworden dat hij met zijn hand op de lessenaar sloeg, waardoor deze van het podium stortte. Engels van meneer Gerritsen die tijdelijk les heeft gegeven op de Mavo. Deze man was zo grappig als hij kwaad werd, want dan zag hij er een beetje uit als een bulldog. Verder hebben we toch nog wel wat geleerd naar mijn idee. Ik zat in de klas met Tilly van den Brink (eerste klas), Margareth (Pinie) Wolf, Tineke Berkeljon en o.a. ook Scarlet Mark. Ik bewaar best wel leuke herinneringen aan deze school

  2003, Corine Vroom

  Ik zat in de klas bij juffrouw Suister.

  Ik zat in de klas bij juffrouw Suister. Een dame met lang zwart haar. Zij droeg vaak zwarte korte rokjes en ik kan mij herinneren dat ik haar helemaal niet zo aardig vond. Ik zat in de klas bij Hilda Slaa en Anja Boerhoop en René van Schaik(?). Voor de rest herinner ik me niet zoveel van deze tijd. Wel dat ik naar een andere school ging, voor het overgangsjaar van de derde naar de vierde klas.

  2003, Corine Vroom

  Ik herinner me Bennie Verkaik, die in de zesde klas al 13 jaar was en achter alle (leuke) meisjes van de klas aanzat.

  Ik herinner me Bennie Verkaik, die in de zesde klas al 13 jaar was en achter alle (leuke) meisjes van de klas aanzat. Voor mij in de klas zat Arnold Hagenberg die altijd door meneer Kramer in de maling werd genomen omdat hij alleen maar zat te grijnzen. Hij werd dan ook door meneer Kramer Arnold Grijns genoemd. Er zijn zoveel herinneringen (leuke en minder leuke), eigenlijk teveel om op te noemen. Ik was niet echt de favoriet van de klas denk ik. Toch hebben we ook wel veel gelachen. Het uitje naar een kamp in Huizen herinner ik me ook nog. Gezellig.

  2003, Corine Vroom
  ?