Corine Nijland

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corine Nijland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Corine Nijland heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke tijd en goede vriendin van Debbie Grandadam - heb samen met haar een geweldige tijd gehad.

  Hele leuke tijd en goede vriendin van Debbie Grandadam - heb samen met haar een geweldige tijd gehad. Heel af en toe zie ik haar nog en sturen altijd een kaartje naar elkaar! Pascale Brier, Saskia, Annelie en Esther - ook klasgenootjes.

  Tinbergen MEAO +, 1986

  Ook hier leuk gehad.

  Ook hier leuk gehad. Had niet een favoriete leerkracht. 2x naar reunie geweest maar zag bar weinig klasgenoten..jammer. Mijn vriendin tijdens de Mavo was Maya Pahladsingh, nog heel even tijdens MEAO periode mee omgegaan maar dat verwaterde. Nooit meer iets van gehoord of gezien.

  Christelijk College De Popu..., 1982

  Hele leuke tijd op school gehad.

  Hele leuke tijd op school gehad. Vriendinnen zoals: Arina Bezemer, Loise vd Zwan, Sandra Schaap, Lydia Mos, Marianne Pronk, Desiree den Heijer etc.. Zat in de klas met hen en met Hans en Peter den Heijer, Peter Kulk en Simon Rog. Was altijd gezellig. 5 juli 2006 was het afscheid van juf de Klerk. Na 40 jaar verlaat zij de Oranjeschool. Mijn kinderen zitten op deze school en zij zal zeker gemist worden ! Even een aanvulling voor deze school hoe het er nu voor staat. Mijn oudste heeft dit jaar de school verlaten, groep 8. Een enorm onrustige klas en de school kan het gewoonweg niet meer aan. Teveel diversiteit kan soms ook onrust veroorzaken. In diversiteit bedoel IK het verschil in niveau in één klas, dan kun je gewoonweg je aandacht niet goed verdelen en vallen de 'zwakkeren' door de mazen van het niet, dat dat niet wordt opgevallen en opgevangen is een minpunt geworden. Helaas want ik heb deze school altijd enorm goed gevonden, gesteund en geholpen waar ik kon maar dat mocht niet helpen. Ik wens de school enorm veel succes in de wederopbouw van het winnen van vertrouwen bij ouders. Het moet weer een team worden die het met elkaar eens is en samen de handen in elkaar moeten slaan, niet eenlingen die aan hun lot worden overgelaten. Misschien dat het nu met de extra hulp van een adjunctdirecteur gaat lukken ??? Succes!

  Oranjeschool, 1978

  ?