Corine Andressen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corine Andressen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Corine Andressen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 9

  Het leukste aan deze school is dat ik er een goede vriendin aan over heb gehouden, juf Joke! Ik was hier geen echte juf, maar zoals het toen heette, klasse-assistente.

  Het leukste aan deze school is dat ik er een goede vriendin aan over heb gehouden, juf Joke! Ik was hier geen echte juf, maar zoals het toen heette, klasse-assistente. Helpen in de klas. Leuk vond ik vooral de kampen. Toen ik al ergens anders werkte, nam ik Tamara mee zodat ze alsnog op kamp kon. Annemieke ben ik laatst nog tegengekomen. Heel grappig. We waren allebei bevallen van een zoontje.......

  2006, Corine Andressen

  Voor het eerst echt voor de klas, nl groep 3 aan de Oranjelaan.

  Voor het eerst echt voor de klas, nl groep 3 aan de Oranjelaan. Spannend en erg leuk. En wat een topklas. Nog steeds erg favoriet bij mij (inmiddels al groep 6) Daarna ADV vervangingen gedaan en weer groep 3 toen Juf Eline met verlof ging. Het jaar daarop alleen adv gedaan en joepie, ook groep 5.. mijn groep 3 toen.. Tsjonge wat worden ze al groot. Toen ging ik met zwangerschapsverlof. Na een half jaar lekker thuis gezeten te hebben, ging ik kinderen buiten de groep helpen vooral aan de "Lis"kant. Zo leuk wanneer kinderen vragen wanneer zij nou eens met je mee mogen.

  2006, Corine Andressen

  Mijn eerste baan was op de Piloot bij de kleuters.

  Mijn eerste baan was op de Piloot bij de kleuters. Eerst samen met Louise (en toen zij uitviel met Anneke) en het 2e jaar met Willemien (en tijdens haar zwangerschapsverlof Joke- topjuf!). Ik vond het heel leuk. Namen in mijn gedachten: Donny, Fifamé, Raymond, Wendy en Jaap.

  2006, Corine Andressen
  ?