Corina Bos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Corina Bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Corina Bos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond het verschrikkelijk schools en kinderachtig op school.

  Ik vond het verschrikkelijk schools en kinderachtig op school. Met Black Beauty `RÌa`Hoe dat hoofd heette Aalbers .Maar heb hele goede herrinneringen aan het Intern wonen in de personeelsflat van de Biltse Hof. Wel leuk dat ik bekende op deze plek tegen kom.

  zuster van wijngaarden inst..., 1989

  het was een gezellige tijd alleen jammer dat er zo velen in de jaren wegvielen van de 20 bleven we met zijn 8 man over (dat is trouwens geen favoriete herinnering.

  het was een gezellige tijd alleen jammer dat er zo velen in de jaren wegvielen van de 20 bleven we met zijn 8 man over (dat is trouwens geen favoriete herinnering. De flat dat was bere gezellig vooral als je koelkast weer eens leeg gejat werd.

  verpleegkundigenopleiding S..., 1991

  Ik zat op de INTAS die keer dat we kookles hadden van Adri of Boukje dat weet ik niet meer.

  Ik zat op de INTAS die keer dat we kookles hadden van Adri of Boukje dat weet ik niet meer. We hadden bruine bonensoep gemaakt er was veel over en die werd in de kantine verkocht. Maar vervelend als wij waren gingen bij het opruimen overgooien met de de vaatdoek. en die viel natuurlijk in de bruinebonen soep die even later verkocht werd tegen 1 soepboen in de kantine. En de themadagen of week dat weet ik echt niet meer. Ik heb les gehad van Hans Tromp, Netty Marinka, lIEUWE EN MATTY, het grappige is dat ik nog steeds kontact heb met 3 meiden uit die groep Marianne Drost. Willemien Stoute. En Christina Nieuwen huis. Zo heten ze toen destijds.

  de rotonde, 1986

  ?