Bekijk het volledige profiel van cora wolswijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

cora wolswijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik werk nog steeds op deze sch...

Ik werk nog steeds op deze school, die nu De Uitkijck heet en inmiddels een prachtig nieuw gebouw heeft. Ik heb hier gewerkt in groep 1, 2, 3, 3/4 en nu sta ik alweer een aantal jaren in groep 4. En nog steeds met veel plezier!

2017, cora wolswijk

Ik werkte op deze school als k...

Ik werkte op deze school als kleuterleidster. Eerst heette de school nog De Speeldoos. Later, toen de integratie tussen kleuterschool en lagere school een feit werd, kreeg de kleuterschool ook de naam Caeciliaschool. Het was mijn eerste werkplek, ik heb erg leuke herinneringen aan vooral de eerste jaren. Samen met Marian in ons 'eigen' schooltje. Net 20 jaar en dan al de verantwoording voor een groep kleutertjes. Gelukkig had ik 'hulp' van Japio de clown, die regelmatig tevoorschijn kwam in de klas en informeerde hoe het met de kinderen ging. Ik heb in deze periode enorm veel geleerd over en met kleuters. Ik heb intens genoten van alle leuke, lieve en ontroerende kinderverhalen. 25 september 2009 was ik op de reünie, en ben daar heel wat oud leerlingen tegen gekomen. Wat een féést om jullie weer te zien en spreken!!! Zulke 'mooie' volwassen mensen zijn jullie geworden! Enorm gezellig was het om herinneringen op te halen en oh... wat kwam er weer veel boven! Hier kan ik weer een poos op teren.

2004, cora wolswijk

Deze opleiding heeft me gebrac...

Deze opleiding heeft me gebracht waar ik wilde zijn, maar ik heb het, op het eerste jaar na, absoluut geen leuke tijd gevonden. Zal voor een groot deel aan mezelf gelegen hebben, denk ik achteraf. Altijd zo veel gedoe met alleen maar meiden. Van de stageperiodes heb ik over het algemeen meer genoten. Na de 3 jaren opleiding voor de A akte, nog het vierde jaar erna gedaan, voor hoofdleidster en applicatiecursus.Nog steeds ben ik werkzaam in het onderwijs, al sinds 1998 op een school in Baarn. Kleuters heb ik verruild voor de kinderen van groep 3, in eerste instantie en momenteel werk ik alweer een poosje met heel veel plezier in groep 4.

2004, cora wolswijk
?