Cora van Leeuwen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cora van Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cora van Leeuwen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school een hele fijne tijd gehad en veel gelachen Ik had naaldvakken van mevr.

  Ik heb op deze school een hele fijne tijd gehad en veel gelachen Ik had naaldvakken van mevr. Langendoen en nederlands van Mevr Meijer zij kon hele mooie verhalen vertellen over vroeger. We hebben verschrikkelijk gelachen bij naald vakken alleen die juffrouw haar naam ben ik kwijt, bij een van de mede leerlingen hebben we de zoom van haar rok dicht genaaid, zij moest toen het pas hokje uit komen en liep toen met de rok op haar knieen de juf werd daar zo kwaad om dat ze huilend de klas verliet een van mijn vriendinnen was Loes la Croix zij woonde op de Overtoom haar vader had een cafe.

  Anna Marie Storm-van der Chijs, 1963

  IK kan me weinig herinner van dat schooljaar alleen een naam dat was Harry Werkman.

  IK kan me weinig herinner van dat schooljaar alleen een naam dat was Harry Werkman

  Professor Vening Meineszschool, 1962

  GROETJES AAN INEKE IK HEB ALLE FOTO'S NOG VAN OUD VALKENVEEN ik weet nog goed dat wij toen een wedstrijd hebben gewonnen van het parool en dat we een maand naar oud Valkenveen geweest zijn je ouders mochten na 14 dagen op zondag op bezoek komen en je broe

  GROETJES AAN INEKE IK HEB ALLE FOTO'S NOG VAN OUD VALKENVEEN ik weet nog goed dat wij toen een wedstrijd hebben gewonnen van het parool en dat we een maand naar oud Valkenveen geweest zijn je ouders mochten na 14 dagen op zondag op bezoek komen en je broertjes en zusjes mochten niet mee was wel erg leuk. Vriendinnen uit die tijd waren Plonie de Jong, Greetje Overdorp. We waren allemaal in de zelfde periode jarig Greetje 4 sept. ik 6 sept. en Plonie 8 sept. Uit deze school periode ken ik nog meer namen Ineke Koterus Zuse Mouw anita Jansen van Galen.

  Burgemeester Fockschool, 1956

  ?