Cora van Blijswijk

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cora van Blijswijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Cora van Blijswijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik zat op de MMS.

  Ik zat op de MMS. Gezellige groep meiden.Tineke van de Hidde,Ilze van Driel, Marianne Maarseveen,Olga Vos,Lyda Moor,Marine Swarts, Rosemary Vlielander (we zijn nog steeds vriendinnen), Hetty Geurtsen,Linda van Zanten, Lucia Vloedgraven, Irma Schreuder, Wil de Groot, Mieke de Snayer, Barbara... Werkweek ('71) in Baarn met Bonte avond: Hr. van Dam doet Paul van Vliet na (Bram in de commune).Leraren die ik me nog herinner:v.Zeeland,Menno Schutter, juffr. ******rg, Hr. Groen.

  2003, Cora van Blijswijk

  Namen die ik me nog herinner:Marry Beukelman,Floor .

  Namen die ik me nog herinner:Marry Beukelman,Floor ...(dikke vriendinnen) Ria te Lindert,Joke Oomen, Ineke Rook. Leuke tijd...examen...alle mondelinge examens op 1 dag!

  2003, Cora van Blijswijk

  Was beginnend onderwijzeres, dus jong en onervaren tussen oudere collega 's.

  Was beginnend onderwijzeres, dus jong en onervaren tussen oudere collega 's. Dhr A. de Joode was directeur.Heb er 7 jaar gewerkt tot aan de geboorte van onze dochter Barbara. Prettige herinnering.De hele school zong een mooi lied op muziek van Abba bij mijn afscheid.

  2003, Cora van Blijswijk
  ?