Cora van Ravens den Uijl

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cora van Ravens den Uijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cora van Ravens den Uijl heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  na 1 jaar op de Rode Kruislaan mocht ik naar de van Hogendorplaan.

  na 1 jaar op de Rode Kruislaan mocht ik naar de van Hogendorplaan

  Groen van Prinstererlyceum, 1970

  heel kort op gezeten (ong een half jaar) vooral de schoolmelk met allu-doppen staan me nog erg bij en dat deze doppen gespaard werden voor de kinderen uit arme landen.

  heel kort op gezeten (ong een half jaar) vooral de schoolmelk met allu-doppen staan me nog erg bij en dat deze doppen gespaard werden voor de kinderen uit arme landen. wij als jongste kinderen mochten met buitenspelen niet over een op de grond geverfde lijn komen en niemand deed dat dan ook. wij woonde tijdelijk in een pastorie die op dat moment leeg stond (hoek stadshouderslaan, willen de zwijgerlaan)

  dr. Kuijperschool, 1964

  Derde tot en met zesde klas opgezeten.

  Derde tot en met zesde klas opgezeten. Meester van Toor juff. Bos en natuurlijk meneer v As die altijd behalve op zijn verjaardag op aswoensdag tracteerde. Klasgenoten;we hadden 4 Yvonnes, Yvonne Emons, Yvonne Kortland, Arie van Tilburg, Rene Liefhebber ene Fred vriend van Rene, Els Snikkers en ene Irene, Carin de Haan dit zijn namen die het eerst bij mij opkomen.

  Dr. Sauerschool, 1966

  ?