Bekijk het volledige profiel van Cora Toker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Cora Toker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik volgde de secretariële ople...

Ik volgde de secretariële opleiding. Vond dit af en toe wel wat tuttig. Veel plezier gehad ook met leerlingen die niet in mijn klas zaten. Had toen stevig verkering met Lody Voulon, die helaas niet meer leeft. Ook hier een reunie van gehad. Oud leraren gezien zoals mijnheer Van den Berg die Duits gaf.

2007, Cora Toker

Een strenge juffrouw Janssen i...

Een strenge juffrouw Janssen in de eerste drie klassen. Zette me in de hoek omdat ik haar ogen vloekte. Totaal onterecht natuurlijk. Een leuke tijd met veel herinneringen. Mijn beste vriendin was Marga de Gruijl. Helaas hebben we door veranderingen in haar leven geen contact meer. Een aantal jaren geleden een reunie gehad, georganiseerd door Coby Huijgen. Prima. Leuk weer mensen te ontmoeten zoals Michel Krot die echt een beroep heeft gevonden wat bij hem past.

2007, Cora Toker

MAVO-4 heb ik hier gehaald. Me...

MAVO-4 heb ik hier gehaald. Met warme herinneringen aan de leraar Frans, de heer Hendriks. Een man die zoveel liefde dit vak gaf, dat het ook op mij oversloeg. Hij daagde je uit om meer te doen. Gaf ook Aardrijkskunde en Muziek. Mijn vriendin in die tijd was Wilma van het Hof. Mijn eerste vriendje op die school was Jaap Wansink. Een echte gentleman die van straat oppikte en me naar huis bracht omdat ik op straat was flauw gevallen.

2007, Cora Toker
?