Cora König

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cora König en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Cora König heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leuke school met een ápart'leersysteem (Dalton) waar ik mij prima bij voelde.

  Leuke school met een ápart'leersysteem (Dalton) waar ik mij prima bij voelde. Veel leuke leekrachten zoals Rob Martinot (nederlands) en Sybrich de Kramer (??), Koos. We hadden een leuke groep. Ik herinner me Anneke Nolders, Ron de Nol, Peter Zwaan, Bart Huet en nog veel meer gezichten maar weinig namen. Wie weet er nog meer?

  2003, Cora König

  Ik heb veel herinneringen aan veel klasgenoten.

  Ik heb veel herinneringen aan veel klasgenoten. Ik kon het nl helemaal niet vinden met meester van Asch en ben daarom halverwege de 4e klas overgezet naar de klas van meester van Schaik. Wat een verademing zeg!! Maar vandaar dat ik leerlingen uit beide (paralel)groepen ken. Bea, Ellen (allemaal tegelijk jarig), Dickie, Edwin (en wie was daar nou niet verliefd op!) Rinus, Adrie, Albert, Jan Willem. En wat een pech toen we in de 6e klas meester van Katwijk kregen. Die engerd met altijd spuug in zijn mondhoeken. Veel te grote klas overigens (40 leerlingen!) en hij probeerde een nieuw systeem uit met niveau-groepen. Als je het goed deed mocht je naar een hogere niveaugroep. Helaas vergat ie dan extra uitleg van de lesstof te geven. Zo ben ik het hele laatste jaar tussen niveau A en niveau B blijven switchen. gek dat de rapportcijfers dan ook niet zo willen. Leuke herinneringen aan het schoolkamp in Kamphuis Feijenoord in Ermelo. Schommelen al zingend 'meisjes met rode haren'en Edwin die je dan duwde (romantisch!) (Zal ie zelf wel niks meer van weten) En die nachtwandeling/speurtocht. ik zag geen pest. Gelukkig was Rinus er ...

  2003, Cora König
  ?