Ontdek PLUS

Cora Keijl

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cora Keijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cora Keijl heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  geit mekkie die busabonnementen at, kippen, konijnen, ganzen,schildpadden, muizen enz.

  geit mekkie die busabonnementen at, kippen, konijnen, ganzen,schildpadden, muizen enz. Bekende leraren zijn mw. Kwakkel-Koch, Mw.van Ameide, Mw. de Bock en dhr. Treffers met zijn Messerschmidt (een vreemd autotootje met 3 wielen. Ik mocht die man niet. Ik vond dhr. Remmerswaal wel aardig. Was best een leuke school.

  Het Volle Leven, 1961

  Hr.

  Hr. Verploeg, hr. de Jong, hr. Nietsche, mw. Ten oever(cato), mw. Verdonk, hr. Brouwer, te veel om op te noemen

  Johan de Witt mavo/havo/vwo..., 1969

  Deze school was determineerschool geworden en 1 klas LEAO.

  Deze school was determineerschool geworden en 1 klas LEAO. Er waren maar twee klassen in deze grote school. Dhr Schippers (lieve man) die conrector werd op het Johan de Witt, was bij ons op school het hoofd. Onze leraar heette Meijer, onsympathieke vent, die het vooral op jongens gemunt had, en zeker als ze een bril droegen, dan werd die afgezet, en dan wisten wij het al!! Deze man hield van lijfstraffen. Leerlingen die ik me nog kan herrinneren: Roelie v.d. Wetering, Petra Baars, Arie Opstelten, Koos, Marjolijn v.d. Zwan e.v.a. Ik vond dit geen leuke school, en was blij dat het maar 1 jaar duurde. Na dit jaar ging ik naar het Johan de Witt.

  Determineerschool, 1967