Bekijk het volledige profiel van Cora Bastiaansen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Cora Bastiaansen heeft 3 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

(Op bizarre wijze komt mijn na...

(Op bizarre wijze komt mijn naam steeds bij 1979 te staan. Ik heb in 78 mijn diploma behaald.) Ik ben in 1976 in De Meern komen wonen en heb daarom de derde klas Mavo hier nog eens gedaan. Mijn favoriete herinnering is ons reisje naar Parijs (niet wetende dat ik er later zou gaan wonen). Meneer v.d. Pol die onze vermoeide voeten op de trappen van Montmartre filmde. Ik heb de film helaas nooit gezien.

2006, Cora Bastiaansen

Ik heb slechts een half jaar o...

Ik heb slechts een half jaar op deze school gezeten, bij juffrouw Vlezenbeek. Ben daarna verhuisd naar Castricum (NH)

2006, Cora Bastiaansen

Vanaf de eerste dag was Tineke...

Vanaf de eerste dag was Tineke Dekker mijn vriendin. En we zijn nu nog steeds vriendinnen. Goede herinneringen aan meneer Mechiez, die mij eens een van zijn boterhammen gaf toen ik de mijne vergeten was. Meneer Zijm (aardrijkskunde) vond ik een vriendelijke man en ik had stiekem een oogje op meneer Buis, onze muziekleraar. Hij gaf leuke lessen met muziekquizzen. Een jaar een hele knappe meetkundeleraar gehad. hij kon niet goed orde houden en werd weggepest. Hij was later een van onze verhuizers toen wij van Castricum naar Utrecht verhuisden. Verder zijn de strafopstellen voor Balink legendarisch (als je bijv. onder schooltijd in het park achter de school was geweest). Als je gaat nadenken komt er steeds meer naar boven...

2002, Cora Bastiaansen
?