Cor van der Gaag

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cor van der Gaag en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Cor van der Gaag heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  B Zeelenberg, streng maar rechtvaardig, Van Dullemen, fijne vent, Dhr.

  B Zeelenberg, streng maar rechtvaardig, Van Dullemen, fijne vent, Dhr. Meenderingk, leraar duits (Rijtjes stampen), er komener nog wel meer boven drijven.....

  2004, Cor van der Gaag

  We kochten van de school een schitterende kano welke in het houtbewerkingslokaal op de grote pers lag.

  We kochten van de school een schitterende kano welke in het houtbewerkingslokaal op de grote pers lag. Daar hebben we jarenlang plezier aan beleeft. De richtingen van mijn broer Joop en mij waren verschillend. Hij deed de kant van bouwkunde en ik de Elektro kant

  2004, Cor van der Gaag

  Achteraf gezien, een mooie tijd gehad daar op school, met de Juffrouw Withaar, 2x 4e klas meester Vermoten, Kanemaayer, en hoofd van de school de heeer faling en later meester Heykoop.

  Achteraf gezien, een mooie tijd gehad daar op school, met de Juffrouw Withaar, 2x 4e klas meester Vermoten, Kanemaayer, en hoofd van de school de heeer faling en later meester Heykoop. Op de reünie Kees van Raamsdonk, Jan Nowee, Renske Blokland, Willy Mol, Jan Hazenberg weer eens ontmoet ontmoet. Echt gaaf hoor . De 2e en 3e klas ben ik even kwijt en kan ik me niet herinneren wie nog wel?????? Verder de namen van de jongens en meisjes op de foto van de 6e klas kan ik nog bijna geheel oplepelen.

  2004, Cor van der Gaag
  ?