Ontdek PLUS

Cor Monde

Kent 17 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in Bergschenhoek

  Bekijk het volledige profiel van Cor Monde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cor Monde heeft 1 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een periode die ik niet snel zal vergeten, eigenlijk een fantastische tijd en dat realiseer ik mij steeds vaker.

  Een periode die ik niet zall vergeten, achteraf gezien een fantastische tijd en dat realiseer ik mij steeds vaker. Voor ons als pubers een redelijk ongecompliceerde periode. De wereldse problemen gingen volledig aan ons voorbij want wij hadden het veel te druk met de Stones of de Beatles, ontluikende kalverliefdes en vooral het niet maken van je huiswerk. Leraren de Heer Krul, Don, Tangerman (aijung) de Zwart, Verweij, Zuyderveld (Gym), van Beek, Rosier. Namen van leerlingen, Wim van Vliet, Ferry Plu, Fred Meyroos, Gert Smit, Kees Post, Klaar Verheij, Rinus Zuurmond, Marius Offringa, Dick Stuip, Willy Meijer, Frans Vos, Arie Koorneef, Siert Smit, Kees Polak. Toch ook de via de schoolleerlingen ontstane Societeit OASE in de Hilversumsestraat met vele bekenden als Ria Littooy, Wout en Anneke Stolk, Cees Brouwer (grote animator), Betty Buitelaar, Corrie Keus, Anneke Rouw, Henk Mulder, gebr. Borst en Fred van der Meer (neef) en nog veel meer namen, een hele gave en fijne periode blij dat te hebben meegemaakt.

  Zuiderpark Mulo , 1964

  Als ik hier op terugkijk dan zijn het leuke jaren geweest, alles heel simpel, in de jaren vijftig was je als volksbuurtkind niet veel gewend.

  Als ik hier op terugkijk dan zijn het leuke jaren geweest, alles heel simpel, in de jaren vijftig was je als volksbuurtkind niet veel gewend.Schoolreisje met de bus naar het dierenpark Wassenaar. Leraren en leraressen,Mej.Jonker, Westerloo en van Deth allemaal even lief, behalve mevr.Siebesma wat een kreng was dat! Namen zoals Ilka Visser(het eerste meisje dat ik heel leuk vond)Rietje de Bruin,Gert Smits en Rinus Zuurmond

  Koningin Wilhelminaschool, 1958