Cor Haagsman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cor Haagsman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cor Haagsman heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tussen de middag vollybal spelen met vooral, Meester Tolhoek.

  Tussen de middag vollybal spelen met vooral, Meester Tolhoek. Lange aardige man. Door zijn lengte altijd als winnaar bij het net. Ik werd bewust gemaakt dat ik handig was. Houtbewerken vond ik leuk. Omdat werkspoor metaalbewerkers nodig had werden er geen houtbewerkers toegelaten. Fijne tijd gehad en veel geleerd. Werk 27 jaar bij het GVB als hoofdopzichter en heb het reuze naar mijn zin. Maar ga nu toch met de FPU. Een nieuw tijdperk gaat in en dat lijkt mij wel eens leuk om wat andere dingen te gaan doen. Groeten aan iedereen. Zie ook Werkspoor. **********************

  PAUL VAN VLISSINGEN SCHOOL, 1957

  Leuke bedrijfsschool.

  Leuke bedrijfsschool. veel kennis opgedaan. jammer dat de school niet meer bestaat. Vriend Piet Torenvliet zijn vader werkte ook bij werkspoor reed toen al in een groene VW kever mocht vaak mee rijden.

  Werkspoor Bedrijfsschool, 1957

  Woonde in de Gorontalostraat 6.

  Woonde in de Gorontalostraat 6. Heb een fijne jeugd gehad. Veel spelen op het Jodemanisie. Henny Helfensteyn staat ook op de klassefoto van Hans Wieffering. Meester Hamerpacht was een nare man. Ik heb vernomen van Hans Wieffering, dat niet iedereen dit zo ervaren heeft. Overgens, leuk telefonisch contact gehad met Hans.

  Insulindeschool, 1949

  ?