Ontdek PLUS

Cor Van de Griendt

Kent 9 personen

Geregistreerd partner , 2 kinderen
Woont in Beek en Donk

  Bekijk het volledige profiel van Cor Van de Griendt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cor Van de Griendt heeft 3 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mooie noodgebouwen, tennisbaan naast de school, spoorlijntje en vlak bij de sluis.

  mooie noodgebouwen, tennisbaan naast de school, spoorlijntje en vlak bij de sluis. De ringdijk was verboden terrein behalve met de biologieles door Pieter van Biezen (oud NJNer), we gebruikten zijn vaders biologie boeken. Geschiedenis door de schrijver en oud NJNer Ger Harmsen. Voor Latijn een jong ventje maar ik weet zijn naam niet meer, moest vaak van hem op woensdag middag terugkomen. In 1963 op de schaats tot praktisch voor de school deur, anders ruim een half uur fietsen.

  P.C.Hooft Lyceum, 1962

  hoofd van de school de heer van der Mel: Melletje trekt aan het belletje, krak zij het belletje en weg was Melletje, zongen we stiekem) Leerkrachten: hr Weber, Klasgenoten: Frits Harkema, Andre Kerkhoven, Wietje van der Plas.

  hoofd van de school de heer van der Mel: Melletje trekt aan het belletje, krak zij het belletje en weg was Melletje, zongen we stiekem) Leerkrachten: hr Weber, Klasgenoten: Frits Harkema, Andre Kerkhoven, Wietje van der Plas

  Joost van den Vondelschool, 1954