Cor Backers

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cor Backers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cor Backers heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mooiste moment is dat ik daar mijn huidige vrouw Lineke heb ontmoet.

  Mooiste moment is dat ik daar mijn huidige vrouw Lineke heb ontmoet. Inmiddels al 23 jaar getrouwd. We hebben twee jongens, Paul (21) en Danny (18). Mijn favorieten waren, PPO in het straatje, recreatiezaal (de tap) en de hoogspringmatten. Vooral 's avonds. Wij zijn momenteel nog steeds werkzaam bij de politie Flevoland.

  LSOP Politie Onderwijs- en ..., 1979

  Wie kan mij dat ontnemen.

  Wie kan mij dat ontnemen. Leven op een kasteel, schitterende omgeving en maar sporten. Mijn lust en mijn leven. Raaymakers was directeur Peter Blitz, "Henkie tandril" voor als je weer eens geblesseerd was, Maxx voor tennis en sportmassage. Vrijdag's was je meestal ZA tijdens de ritmische gym. Intern zat ik samen op de kamer met oa Ronald Goeree, Bas Aarts, Bennie Brouwer en Jantjie Kroez. Alleen deze namen kan ik mij nog herinneren. Op de grote markt demonstreren voor een betere toekomst. Ik reed altijd samen met Gert Durhager met zijn vrouw Janny. Dat was alleen heen vanaf Zwolle naar Haarlem. Terug ging ik meestal liften, dat spaarde centjes uit. Ik zat het tweede jaar in de kost bij mevr. van Riesen. We hadden de kamer overgenomen van Billy McGillevry. Ik was daar samen met Hans van Brakel. We gingen daar toepen. Wie verloor moest de eitjes bakken. Is er iemand die iets weet waar Hans van Brakel is gebleven? Ik ben hem helaas uit het oog verloren en wil graag weer met hem contact opnemen.

  CIOS OVERVEEN, 1971

  Meester Gaastra en zijn zoon Hobbe.

  Meester Gaastra en zijn zoon Hobbe. of Homme. Juf Witteveen, meester Kamphuis kon mooi zingen, juf Heeres. Heerlijke tijd. Mijn opa kwam altijd in het speelkwartier snoepjes brengen op zijn brommer. Ik was toentertijd heel erg verliefd op Greetje Bruins. Woonde toen op de Assiesstraat. Zij was en "deel" van een tweeling. Haar zusje heette Mineke. Mijn Emailadres is: cc.backers@kpnmail.nl

  Hobbemaschool, 1958

  ?