Cootje Voogel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cootje Voogel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cootje Voogel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie SG Hamaland.

  zie SG Hamaland

  De Driemark, 1981

  Eerst 2 jaar de MAVO gedaan, kwam van de LEAO.

  Eerst 2 jaar de MAVO gedaan, kwam van de LEAO. Ik zat o.a. bij Linda Drupsteen, Gerrit Voortman en Gerben Uwland in de klas. Werkweek naar Limburg, ging veel om met Jaqueline Kist, zij zat op het VWO.. Ben haar helaas uit het oog verloren. Schoolfeesten bij Johanna, wie herinnert ze niet??? Daarna uiteindelijk naar de HAVO. Ik herinner me de lessen van Kottier en Haitsma nog als de dag van gisteren. Verkering met mijn eerste echte vriendje en natuurlijk veel omgaan met mijn vriendinnen Fieneke en Simone... Samen naar de Skinny, Moustache... en Oldenzaal!!! Emma Muller ging ook altijd mee naar Oldenzaal, wat hebben we gelachen.... HAVO niet afgemaakt,, helaas 2x blijven zitten. Jajaja het was te gezellig op school..

  SG Hamaland, 1981

  Geweldige tijd! Bijna ieder jaar met Marieke en/of Christiaan klassevertegenwoordigers geweest.

  Geweldige tijd! Bijna ieder jaar met Marieke en/of Christiaan klassevertegenwoordigers geweest. Samen klasseavonden organiseren.. En natuurlijk werkweek Giethoorn, lekker keten met Marieke, Erna, Els, Leonie en Marjon..... Ik weet nog dat onze punter 't Kofschip heette.. Wat een tijd...

  L.E.A.O, 1977

  ?