Constance Terlingen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Constance Terlingen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Constance Terlingen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Sorry voor de onduidelijke fot...

  Sorry voor de onduidelijke foto. Ik heb geen scanner. Maar misschien is er toch enige herkenning. Op de achterste rij staan de hoofdjuffr en juffrouw van Es. In het midden ook achterste rij het meisje met de strikjes in de hoogte ben ik, daarnaast staat Marijke ook met strikjes maar dan wat lager. Ik zat bij juffrouw van Es. De enige naam die ik me nog herinner is ene Marijke. Daar zat ik zeker naast dan of zo. In ieder geval zijn de verhalen van de anderen heel herkenbaar. Netjes vouwen, met je armen over elkaar zitten, de zandbak.

  2003, Constance Terlingen

  Hoi, ik begin al gelijk weer t...

  Hoi, ik begin al gelijk weer te fantaseren want ik heb nooit op deze school gezeten. Mag dat ook? Ik zat op de Pieter Zeemanschool maar zie opeens zoveel bekende namen uit het Amsteldorp. Joop Peijnenburg bijv. daar woonde ik precies tegenover op no. 7. En Carla Westrenen, Rita Bode, enfin, teveel om op te noemen Ennn. we hadden wel gym in de Abraham van Riebeeck omdat de Zeemanschool nog geen gymzaal had

  2003, Constance Terlingen

  Ik zat maar een half jaar op d...

  Ik zat maar een half jaar op deze school in de eerste klas. Volgens mij bij juffrouw Schalkwijk. In ieder geval was het hoofd dhr Stijn (Stein). Ergens zag ik dat iemand bij Wim Bach had gezeten. Gek die naam heb ik altijd onthouden. In dat half jaar zat ik bij hem in de klas. Ik woonde Jac. van Lennepkade en hij nog verder, Kostverlorenkade Da Costakade? We liepen in ieder geval samen een eindje op. Moet je nou toch niet meer mee aankomen, dat je kinderen van 6 jaar alleen van school naar huis laat gaan.

  2002, Constance Terlingen
  ?