Constance Bell

Kent 5 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Constance Bell en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Constance Bell heeft 2 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  hele leuke tijd gehad op de mavo met Knel, Voogd, en natuurlijk Loing van nederlands was een 'scheetje' heb nadien in 1999-2000 op Paulus lyc.

  hele leuke tijd gehad op de mavo met Knel, Voogd, en natuurlijk Loing van nederlands was een 'scheetje' heb nadien in 1999-2000 op Paulus lyc. gewerkt in de catering en toen zag ik vele oude bekende leraren terug omdat Paulus gefuseerd is met Angela mavo, was heel leuk om weer terug te zien na zo'n lange tijd. Ook heb ik een poging gedaan om bij de politie of doune te gan werken maar ben de test wegens rugklachten niet doorgekomen. Ben toen bij een vriend in de horeca gaan werken en nadien heb ik 5 jaar bij VGZ gewerkt op de heuvel in Tilburg. Toen kwamen er 2 kinderen en heb toen gekozen om even thuis te zijn, nu werk ik sinds 7 jaar bij een schoolcatering in tilburg te weten op Quirijn (tegenwoordig MBC (eco/groen) heel leuk om te doen en uitstekend te combineren met de kinderen, alle vakanties vrij wat wil je nog meer. Sandra Lanslots is trouwens een collega van me. Als sport beoefen ik paardrijden en spinnen, muziek zo af en toe zing ik in de band van mijn man, echt maar af en toe. Ik zou weleens foto's willen zien van toen kan er zelf zo gauw geen terugvinden wie wel? We zullen het wel zien op de site hoop ik Doei

  2003, Constance Bell
  ?