Conny vonGabain

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Conny vonGabain en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Conny vonGabain heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet meer zoveel namen van toen.

  Ik weet niet meer zoveel namen van toen. Wel de leraren. Dat waren in de 1e klas Juffrouw Castelijns, in de 2e klas Meneer Maas, in de 3e Juffrouw Westendorp en in de 4e Frater Albinus en juffrouw Castelijns. Daarna ben ik met mijn ouders en broer naar Duitsland verhuisd.

  Sint Jozef, 1973

  Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten, maar herinner me sommige namen nog wel zoals Stefan van Zandbeek, Sandra Stappenbelt, Annabel Westveer,Marco Kools en Melanie Poorts.

  Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten, maar herinner me sommige namen nog wel zoals Stefan van Zandbeek, Sandra Stappenbelt, Annabel Westveer,Marco Kools en Melanie Poorts. Het leukst waren toch wel de leesuurtjes bij Meneer Verberk in de klas samen met Sandra, Stefan en Marco. Ik kan me van het lezen niet veel meer herinneren, maar wel van de lol die we hadden.

  Prins Johan Friso, 1977

  Er zijn zoveel leuke herinneringen, zoals de soos, het zwembad, het KMT en de schoolreisjes.

  Er zijn zoveel leuke herinneringen, zoals de soos, het zwembad, het KMT en de schoolreisjes. Mijn vrienden van die tijd waren Annabel Westveer, Susan van Maanen, Ramona de Boer, en nog veel meer. Van de jongens zijn mij Jacko van Maurik, Edwin Meijaard, Tommie Verschuur en Johan Warmink (die helaas kort daarna is overleden) het best bij gebleven. (Josselyne die leraar van geschiedenis is Bonthuis).Ik ben wel benieuwd wat er van iedereen geworden is. connyvongabain at ******** *******

  rijksschool v.o., 1980

  ?