Conny Piels

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Conny Piels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Conny Piels heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de Havo top leerde ik Truus en Lian kennen.

  Op de Havo top leerde ik Truus en Lian kennen. Daar heb ik nu nog steeds contact mee. Heel erg leuk! Het was een leuke tijd. We gingen af en toe gezellig naar het keteltje. Veel mensen uit onze klas gingen na de Havo naar de p.a.

  Havo-top bij de bischoppeli..., 1978

  Ik heb op deze school een leuke tijd gehad.

  Ik heb op deze school een leuke tijd gehad. Stage lopen altijd samen met Lian. We hebben nog 1 x in de 5 jaar een reunie. De laatste keer zijn we bij Saskia geweest in den Brielle. Dat was heel gezellig.

  Katholieke Pedagogische Aka..., 1980

  Ik herinner me nog dat we een hele drukke klas hadden en dat ik het heel jammer vond dat onze musical in de zesde klas niet doorging.

  Ik herinner me nog dat we een hele drukke klas hadden en dat ik het heel jammer vond dat onze musical in de zesde klas niet doorging. Ook weet ik nog hoe spannend het was als de schooltandarts kwam. Iedere keer kwam er weer iemand terug met zo'n grijsachtige kaart waar misschien dan jouw naam op stond. Tijdens het speelkwartier hingen er veel kinderen aan het hek om een glimp op te vangen van degene die op dat moment in de bus behandeld werd. Sommige mensen kom ik soms nog tegen, maar ik heb eigenlijk met niemand veel contact. Het zou wel eens leuk zijn om iedereen weer eens te zien. Misschien tijd voor een reunie?

  St. Jansschool, 1966

  ?