Conny Kaper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Conny Kaper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Conny Kaper heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Goede herinneringen aan Lucxks...

  Goede herinneringen aan Lucxks (frans) we mochten in haar klas altijd roken, nu niet meer voor te stellen!. Bij geschiedenis viel ik altijd in slaap, zo'n slaapverwekkende stem had deze leraar(ben z'n naam vergeten. Dan was daar nog Dat(engels) die met een schaartje zijn shaggie of sigaar op maat knipte en Pannekoek (duits) echt een ongelooflijke ..., had altijd ruzie met hem. Dan de nederlandse leraar. Zat in de klas met Maaike (broer:Sietze en zus:Jetske) Lloyd Echteld, Monique Boersma, Sylvia Visser. Ruud Gullit heeft ook bij ons op school gezeten. Altijd had hij een lange spijkerjas en en soort hoedje van spijkerstof op. Echt soul, toen! Ben benieuwd naar jullie herinneringen!! Ook wil ik nog even kwijt dat mijn vader (Fred van den Berg -1938-ook op deze school heeft gezeten! Gr.Conny

  2002, Conny Kaper

  mereer verspui, de hoofdmeeste...

  mereer verspui, de hoofdmeester, was geen prettige man. mijn vriendinnetjes waren de tweeling Astrid en Sylvia Visser, Petra Pastor, Marjanne. Juf van de 5e was een oudere dame, een schatje.

  2002, Conny Kaper

  Slechte herrinnering aan duits...

  Slechte herrinnering aan duitse leerkracht Pannekoek. Ongelooflijke ...!!! Mijn beste vriendin Maaike, daar ga ik nog steeds mee om, leerde ik daar kennen in de eerste. We kennen elkaar nu al 30 jaar!! Ik kwam van de Lutherschool samen met Sylvia Visser. Goede herrinnering aan Lucxk (?). Daar mochten we roken in de klas!! Niet meer voor te stellen nu!! Grappig is ook dat mijn vader op deze school heeft gezeten! Zijn naam is Fred van den Berg en is geboren in 1938. Hij woon al sinds 1964 in Amerika. In de tijd dat ik op deze school zat, hadden we ook een gebouw dat om de hoek zat, op de Passeerdersgracht. In de lijst die hier gepubliceerd is, staat dat als een aparte school vermeld. Wie weet hier meer van???

  2002, Conny Kaper
  ?