Connie van Esch

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Connie van Esch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Connie van Esch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tja, kort, wel gezellig - kleine lokaaltjes en typeles op allerlei verschillende machines en aan het eind van het jaar mochten we "ruiken" aan een electrische machine ! hihihi lijkt nu wel oertijd ! Bij tussenuren gezellig de stad in, o.

  Tja, kort, wel gezellig - kleine lokaaltjes en typeles op allerlei verschillende machines en aan het eind van het jaar mochten we "ruiken" aan een electrische machine ! hihihi lijkt nu wel oertijd ! Bij tussenuren gezellig de stad in, o.a. met Erna. Excursie naar Europees Parlement.

  Instituut Pont, 1980

  De allereerste schoolreisjes, super spannend met de bus naar bijv.

  De allereerste schoolreisjes, super spannend met de bus naar bijv. speeltuinen met mijn vriendinnetje Pamela de Jong hand in hand. EN... Juf Bude !! Zij was het helemaal !

  Kleuterschool Pinkeltje, 1966

  Heel veel plezier met een hechte ploeg VWO-kameraden met veel gezellige avondjes samen "theedrinken" bij 1 van ons thuis.

  Heel veel plezier met een hechte ploeg VWO-kameraden met veel gezellige avondjes samen "theedrinken" bij 1 van ons thuis. Fijne leraren : Luteijn (Engels - mooie "high tea" uitspraak), Tiemstra (Frans - die lieverd had een heel originele manier van spiekers betrappen die hij ons aan het eind verklapte : GEWELDIG!), De Vries (Geschiedenis -> geweldige imitatie van Neanderthaler & bij hem thuis pannenkoeken bakken aan de Julianalaan), Visser (Wiskunde - ach wat was ik een hopeloos geval), Casteleijn. Van Dorp (helaas alleen in de Brugklas) en nog veel meer maar bovenal : Onze kleine, fantastische conrector dhr. Wijling ! Hij ging met pensioen in ons eind-examenjaar '80 en met alle leerlingen van de 3 VWO klassen hebben we hem en zijn echtgenote + 2 leraren van zijn keuze getracteerd op een fondue-avond in Rest. 't Zoldertje in de Cronjestraat. Mijn beste vriendin toen was Carola Veltenaar (Veltepiep) - altijd lachen en Rodo uitlaten. In de 5e klas schoolreis naar Diekirch, Luxemburg - heb er nog zadelpijn van. De reis erheen was ook helemaal top want omdat Carola en ik ons (te) laat hadden opgegeven, mochten met onze leraar Economie II (sorry kanjer, even je naam kwijt) meerijden met de vrachtauto met onze fietsen ipv de trein... Veel DIERBARE herinneringen!

  Het Spaarne Lyceum, 1974

  ?