Connie Rosina

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Connie Rosina en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Connie Rosina heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten (5e en 6e klas) en heb volgens mij les gehad van meneer Pontfoort en meneer Elsing.

  Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten (5e en 6e klas) en heb volgens mij les gehad van meneer Pontfoort en meneer Elsing. Van de zesde klas herinner ik me dat we, omdat de klas zo ontzettend groot was (46 kinderen), op een gegeven moment gescheiden les kregen: de kinderen die naar de LTS/huishoudschool/mavo zouden gaan zaten bijelkaar in het gewone leslokaal en de kinderen die naar het Havo/Atheneum zouden gaan kregen les in het lerarenkamertje.....

  2007, Connie Rosina

  Op het (voor leerlingen verboden) toneel, helemaal achteraan onder de tafels m'n broodje opeten, samen met Marloek Bakker en dan weer stiekem weg proberen te komen.

  Op het (voor leerlingen verboden) toneel, helemaal achteraan onder de tafels m'n broodje opeten, samen met Marloek Bakker en dan weer stiekem weg proberen te komen.....Als we gesnapt werden zag de aula er de volgende dag pico bello uit!!!

  2004, Connie Rosina
  ?