Bekijk het volledige profiel van connie ponsen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 5

connie ponsen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Op deze school heb ik mijn 2-j...

Op deze school heb ik mijn 2-jarige primaire-opleiding gehad. Al weet ik er niet zoveel meer van toch kan ik mij herinneren dat ik toch een paar keer naar de gang gestuurd ben en ook weleens naar de directrice juffrouw van Dalen. Ook heb ik een foto en een lijst met namen gevonden van mijn klasgenoten van toen, Ria v/d Giessen, Nel Molenaar, Annie v.Rhijn, Lenie v/d Stelt, Ria Groenewoud. Maja Wols, Jannie Zandee, Ria Noordermeer, Pia Potters, Jannie ter Mors, Corrie Kik, Sjaan de Rhoon, Willy Bruinix, Mattie de Rek en Ada Veldhoen. Met Ria v/d Giessen en Mattie de Rek ben ik naar de naaistersopleiding gegaan. Dat was naar de school op het Ericaplein.

2004, connie ponsen

De Dr.de Visserschool daar heb...

De Dr.de Visserschool daar heb ik heel weinig herinneringen aan, alleen dat ik toch wel wat vriendinnetjes had op deze school zoals Irene Lems die woonde aan de overkant van mijn Oma, Gerda Breddels, Gerda van Duinen,Thea Vink die kan ik mij dan het beste herinneren. Verder hebben wij in 1988 een reunie gehad van de 6de klas en dat was een hele leuke ervaring om al die klasgenoten van toen nog eens te zien. Ook zie ik Mijnheer Berkhout regelmatig want die woont bij mij in de flat. Ik weet niet alle namen meer van de foto dus dat moet mij maar vergeven worden.

2004, connie ponsen

Op deze school heb ik mijn 2-j...

Op deze school heb ik mijn 2-jarige naaiopleiding gehad. Ze noemde dat in die tijd huisnaaisters, ik heb er heel veel van geleerd wat me nu goed te pas komt, want ik geef nu kursussen kleding maken in een buurthuis. Dit doe ik al ongeveer 15 jaar en ik vind het nog steeds erg leuk. Ik heb een leuke tijd gehad, maar veel ben ik toch wel vergeten.

2004, connie ponsen
?