Connie Lukas

Kent 7 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Connie Lukas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Connie Lukas heeft 0 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben begonnen op de Rijks HBS in de Overschiesche straat, na 3 - 4 maanden naar de nieuwe scholengemeenschap in de Hugo de Grootstraat.

  Ik ben begonnen op de Rijks HBS in de Overschiesche straat, na 3 - 4 maanden naar de nieuwe scholengemeenschap in de Hugo de Grootstraat. In de 3e klas bleef ik zitten en kwam na de vakantie in de Atheneum klas A3C terecht (Mammoetwet) met nog 1 meisje van het Gymnasium (Vicky Zoetmulder) en 21 jongens. Na deze klas heb ik voor de HAVO gekozen en mijn eindexamen in 1973 gedaan.

  Rijks Scholen Gemeenschap S..., 1966

  Ik zat op de Comenius A school (beneden).

  Ik zat op de Comenius A school (beneden). De eerste 3 jaren by Juffrouw Verveen, dan 2 jaar Meneer Knapen en het laatste jaar meneer Harms, die dan ook hoofd van de school was. Ik heb nog ergens een foto van onze klas met meneer Knapen en de foto van de 6e klas. Als ik deze foto weer bekijk vallen me beslist nog wat namen in, in de opsomming van andere heb ik al enige bekende namen gelezen.

  Comeniusschool, 1960

  ?