Connie Hilhorst

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Connie Hilhorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Connie Hilhorst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb hier maar kort op school gezeten Ik herinner me nog een paar namen Ronnie Kortsmidt, Johhny Meershoek, Johnny Roneij, Het meisje van de stomerij.

  Heb hier maar kort op school gezeten Ik herinner me nog een paar namen Ronnie Kortsmidt, Johhny Meershoek, Johnny Roneij, Het meisje van de stomerij. Weet dat ik de laatste dag mocht overblijven wat een feest was dat.

  Sint Jozefschool, 1972

  Ik ben op deze school gekomen in klas 2 bij juffrouw Seegers (krijg nog steeds kaarten van haar)ze is nu 89 als ik het me goed kan herinneren.

  Ik ben op deze school gekomen in klas 2 bij juffrouw Seegers (krijg nog steeds kaarten van haar)ze is nu 89 als ik het me goed kan herinneren.Wat me het meest is bij gebleven is dat ik op 1 april een muizetrappetje moest gaan halen in klas 3 en toen alle klassen langs gestuurd werd en niet in de gaten had dat het een 1 april grap was. Heb een hele leuke tijd hier gehad muziekles van meester te rielle, de geschiedenis verhalen van meester bakker en natuurlijk meester hilhorst, juffrouw weusten en meer hadden we er niet geloof ik

  Basisschool De Wiekslag, 1974

  ?