Colinda Buisman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Colinda Buisman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Colinda Buisman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Beestman en Hoorn waren mijn metoren geweest.

  Beestman en Hoorn waren mijn metoren geweest. Ik weet nog heel goed dat als je fiets niet in het rek stond dat ie in de sloot werdt gedumpt. Dalfsen zal ik ook nooit meer vergeten een nare man maar toch kijk ik terug dat het leuke lessen waren. Vond het wel grappig wat hij deed met straf werk als je het weer bij hem inleverde scheurde hij het zo voor je neus. En dan heb je nog schaffers bah dat was niets. Mvr duin die was tof, Mvr tuk heel aardig, Eikelkamp de naam zegt het al.

  Thorbecke, 1996

  Het enige wat ik van deze school weet is dat,als ik met het busje ging iedereen een snoepje kreeg dat waren bijna altijd cola flesjes.

  Het enige wat ik van deze school weet is dat,als ik met het busje ging iedereen een snoepje kreeg dat waren bijna altijd cola flesjes. Er was ook een groote zandbak en geloof dat er ook iets met een pop was als we in de kring gingen.

  De Groene Zwaan, 1985

  Juffrouw Hanny en juf Wanda kan ik me nog heel goed herinneren.

  Juffrouw Hanny en juf Wanda kan ik me nog heel goed herinneren. En Jaap die ons altijd met het busje op kwam halen. Verder speelde ik graag met die hele groote blokken samen met Tamara R, en probeerde we een huisje te maken.

  De Bonte Zwaan , 1985

  ?