Colette Winninghoff

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Colette Winninghoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Colette Winninghoff heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De naam thea tabbernee zegt mij wel wat.

  De naam thea tabbernee zegt mij wel wat.zij heeft vroeger wel eens bij mij gespeeld.Verder zou ik heel graag weer eens wat van rosita lignac horen,waar ik zoveel pret mee heb gehad!op mijn klassefoto van de 6e bij zr.marcella staan onder meer:jos vlasman, joke kraus, gonnie haanappel,zusjes gianotten,marijke vloemans.de leerkrachten waren:jufr.de reus, zr.marie bernadette,juffr.van wijngaarden, enig mens ,mevr.lamee, juffr.coomans, die zulke prachtige verhalen kon vertellen en zuster ursula die ik gelukkig niet heb gehad.laat allemaal wat van je horen!!

  RK Meisjesschool St Cathari..., 1953

  een echte meidenschool,waar je niet met broeken aan in de klas mocht zitten!!vreselijk veel lol gehad en gemaakt,vandaar dat ik er langer over heb gedaan.

  een echte meidenschool,waar je niet met broeken aan in de klas mocht zitten!!vreselijk veel lol gehad en gemaakt,vandaar dat ik er langer over heb gedaan.Goede herinneringen aan von den Hoff, Schmitz, Rutten en Bongaerts.Ook aan de schoolkampen, de Kriekepit en de retraite.Nog steeds zeer goed bevriend met Toos van Schaick.Hadden destijds een meidenclub met marian de vos,gemma de vries,marga stekelenburg,lia teunissen,joke snijders,annemiek wegbrands etc.

  MMS Stella Matutina, 1961

  ?