Colette Bosklopper

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Colette Bosklopper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Colette Bosklopper heeft 3 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  in het eerste jaar de colleges op de vrijdagmorgen.

  in het eerste jaar de colleges op de vrijdagmorgen. De ochtend na het wekelijkse stappen, wat een suf idee om dan colleges te plannen. Verder natuurlijk alle vakken die maar iets met hersenen en gedrag te maken hadden, smullen gewoonweg.

  Rijks Universiteit Groninge..., 1991

  ik ben zo vaak de klas uitgestuurd dat het voor mij bijna leuk werd de juffen en moeders hand- en spandiensten te verlenen.

  ik ben zo vaak de klas uitgestuurd dat het voor mij bijna leuk werd de juffen en moeders hand- en spandiensten te verlenen. En juf Marjo, waar ik nooit les van heb gehad, is nu de "gedeelde" juf van mijn nichtje :-)). Verder: was ik vroeger zo'n pain in the ass voor velen, nu zelf psychotherapeut om mensen hulp te verlenen. Tot slot: Martin Heutink, zelf les van gehad in de 3e en 4e klas, was een medestudent tijdens mijn psychologiestudie.

  de Wingerd, 1976

  pfftt.

  pfftt....verboden liefdes waar toen geen plek voor was en ik nu met vlinders aan kan terugdenken.. En mevrouw Boon he, van aardrijkskunde..die stem vergeet je nooit meer. Bijna een cursus traumaverwerking voor nodig gehad ;-)

  Openbare Scholengemeenschap..., 1982

  ?