coenraad vanvliet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van coenraad vanvliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  coenraad vanvliet heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de helmersschool was een vrij conservatieve school maar mijn jeugdherrineringen aan deze school zijn erg mooi.

  de helmersschool was een vrij conservatieve school maar mijn jeugdherrineringen aan deze school zijn erg mooi. vooral juffrouw de man in de 1e klas staat mij goed bij en meester aafjes in de 4e klas met zijn viool. mijn cijfer voor mijn gedrag was bij hem een 4!!

  Helmersschool, 1958

  juffrouw vingerhoed zij bracht mij vaak op de fiets naar huis zij was een schat van een vrouw met een paardestaart als ik me goed kan herinneren.

  juffrouw vingerhoed zij bracht mij vaak op de fiets naar huis zij was een schat van een vrouw met een paardestaart als ik me goed kan herinneren

  kleuterschool de leeuwerik, 1956

  coen van vliet-juffrouw de man kan ik mij nog herinneren, aardige vrouw volgens mij met bril 2 jaar les gehad van haar.

  coen van vliet-juffrouw de man kan ik mij nog herinneren, aardige vrouw volgens mij met bril 2 jaar les gehad van haar. 3de klas van een juffrouw met een knot naam vergeten ik haalde mijn beste cijfers ooit. 4de klas bij meester aafjes vedeldi vedeldij buiten in bloemenwij houdt de bedelman bruiloft altijd liedjes en zijn viool cijfer voor mijn gedrag bij hem een 4! namen die ik kan herinneren frank fienee, ernst kruijswijk, simon kruijswijk van de melkboer. nelly v.d. poll zat bij mijn zus marie van vliet evenals joop middelink. Ik heb een vrouw uit Kroatië getrouwd en heb 2 dochters van 21 en 25 jaar oud en een prachtige kleinzoon van 2 maanden. hopelijk krijg ik nog reacties. coen van vliet (53 jaar)

  Helmersschool, 1958

  ?