Bekijk het volledige profiel van Coen Wagner en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Coen Wagner heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Eerst natuurlijk door de stand...

Eerst natuurlijk door de standaard moeilijke jaren als 'brugpieper', compleet met veel te grote, toendertijd nog bruinleren schooltas ("schooltas waar ja je met dat jongetje heen"). Veel goede, maar ook wat minder goede docenten meegemaakt, Lemmens (Duits) was een topper. Kennisquizen met Iddo Bakker (vliegtuigen) tijdens wiskunde. De volledig zinloze KGL sessies.... De schoolfeesten in de aula, compleet met zitkuil. Dronken proberen te worden op Shandy (nooit echt gelukt, maar misschien herinner ik me het ook niet meer helemaal scherp). De fietsenstalling onder de sporthal... Achteraf besef je pas goed wat een leuke school dit toen was: veel lachen, bijna altijd respect voor elkaar, meestal ook voor de leraren, de hele klas een groep. Eigenlijk heb ik nauwelijks meer contact met klasgenoten uit die tijd, nog wel met die van mijn lagere schooltijd. Tijd voor een reunie?

2004, Coen Wagner

Alleen maar goede herinneringe...

Alleen maar goede herinneringen, vooral aan de in totaal 4 jaar bij juffrouw Triens van der Meulen en meester Mike Mertens. Hoogtepunt was altijd de 'weeksluiting (heette toch zo?) in de gemeenschapsruimte, waarbij de klassen stukjes opvoerden en niet te vergeten de musical in de zesde klas. Vele jaren doorgebracht met mijn boezemvrienden Eric Hekman, Roland Schriek en Danny Hoeke. Ik herinner me de 'taken' nog, kartonnen vellen met opgeplakte opgaven in een dikke plastic hoes. We hadden geloof ik taal- en rekentaken, de makkelijker 'A' (gele band) en moeilijker 'B' (rode band), ze worden vast niet meer gebruikt...

2004, Coen Wagner
?