Coen van Woerkom

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Coen van Woerkom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Coen van Woerkom heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een Gereformeerde school.

  Was een Gereformeerde school. Ernaast stond een Hervormde- en een Openbare school. Regelmatig was het vechten. Had op school nog drie broers zitten, Loek, een klas lager (hé Bert Bolderheij) Hans en Nico In maart 1999, dus na 27 jaar, voor het eerst weer in Vlaardingen geweest dankzij een zeer geslaagde reunie. Prettigste herinnering is de zorgeloze schooltijd, meester Vos en meester Slagboom.

  Ds. Hendrik de Cockschool, 1960

  Beste herinneringen aan Cor van Toledo, De Vries/etaleren, Hovingh/directeur, Roefsema, Elckerbout/duits, Leraar/engels, dat kleine mannetje van economie Markus, de oude gezellige troep aan de Westhavenkade met hangplekken in de portieken, verboden te rok

  Beste herinneringen aan Cor van Toledo, De Vries/etaleren, Hovingh/directeur, Roefsema, Elckerbout/duits, Leraar/engels, dat kleine mannetje van economie Markus, de oude gezellige troep aan de Westhavenkade met hangplekken in de portieken, verboden te roken en schoolfeesten onder het gymlokaal.

  detailhandel/leao, 1966

  ?