Bekijk het volledige profiel van cocky Lodeweegs en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

cocky Lodeweegs heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

vond het geen leuke school ,ik...

vond het geen leuke school ,ik deed de opleiding van de INAS.een paar klasgenoten waren cora de munck en jeanette mijwaart het jaar stage lopen was wel leuk maar de laatste 3a4mnd.weer op school viel vies tegen, was niet leuk.

2004, cocky Lodeweegs

we gingen met 6a7 meiden elke ...

we gingen met 6a7 meiden elke dag op de fiets naar weesp.Wat ik weet een leuke tijd.vaak uit school nog een poosje bij het slingertouw hangen.De gym lessen van mevr. de Rooy waren niet altijd leuk als je het laatste uur gym had was ik vaak een uurtje eerder uit De kookles van mevr.v.dBrink waren erg leuk

2004, cocky Lodeweegs

wat ik herinner is dat de 3e e...

wat ik herinner is dat de 3e en 4e klas werd verdeeld, omdat meester de Vries naar Amsterdam ging de 3e klas ging naar juf. v.Emmerik ,daar zat ik ook bij,en de4e klas ging naar meester v. Paassen.En voor al het laatste jaar, want dat jaar werd er weinig gedaan,wat leren betreft, omdat de school ging sluiten. Iedereen ging na de grote vakantie naar de warinschool.

2004, cocky Lodeweegs
?