Ontdek PLUS

cock manschot

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cock manschot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  cock manschot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb goede herineringen aan deze periode in m'n leven.

  heb goede herineringen aan deze periode in m'n leven. Mensen die ik gekend heb o.a. directeur Boer, dhr.Lindner en de Jong (onderwijzers) en de begeleidsters in de groep (Steenen Internaat), Tante Renate Bassing, Saskia en dhr Petersen. Van m'n groepsgenoten weet ik nog de namen Jelle Sterken, Sinhue (Bert) Rijs, Jan Rein Janson, Addy van de Most en er zijn er meer, die zet ik er de komende tijd wel bij op het lijstje.

  De Ambelt LZK, 1968

  Zat in de periode 1968-1970 op de Ambelt, eerst anderhalf jaar op het Stenen Internaat, bij Renate Bassa als begeleidster (wij noemden onze begeleidsters altijd "tante",waar ik nogal aan moest wennen.

  Zat in de periode 1968-1970 op de Ambelt, eerst anderhalf jaar op het Stenen Internaat, bij Renate Bassa als begeleidster (wij noemden onze begeleidsters altijd "tante",waar ik nogal aan moest wennen. Het laatste half jaar in het Kastjeshuis, een locatie buiten de Ambelt. Dhr Roel Postema was de begeleider daar. Dhr en mw Boer waren de algemene directie (beheerdersechtpaar) op de Ambelt, Dhr Lindner wat toen het hoofd van het schoolgebeuren. de tuinman was Dhr van Dieren en voor het technisch onderhoud was er Dhr Onderdijk. Later kwam daar een schilder bij, Dhr Westerhof. Dhr de Jong was mijn leraar op school. Op een gegeven moment had ik geen zin meer in school en heb toen aan Dhr Boer gevraagd of ik die schilder mocht helpen met schilderen. Dat mocht en heb daar zodoende een vak geleerd. Na mijn tijd op de Ambelt kon ik direct terecht bij een schildersbedrijf in Gouda (waar ik toen woonde). Heb goede herinneringen aan mijn tijd op de Ambelt. Namen die ik nog weet van mede(klas)genoten na die periode: Karel Haverschmidt, Charles van de Voet, Louis Reilman, Ferry Rutjes, Jelle Sterken, Fred Kops, Ad v.d.Most, Rudy v.d.Most, Bertus...? Jan Aart Jager, Louis Beimers, Jan Rein Jansen, Peter Nijssen, Sinuhe (later Bert) Reys, Jurry de Leeuw, enz. Als me meer namen te binnen schieten zet ik die er wel bij t.z.t. Groetjes, Cock Manschot - Apeldoorn.

  De Ambelt LZK, 1968