Cock de Vries

Kent 5 personen

NA
Woont in -
  Deze gebruiker heeft nog geen scholen toegevoegd

  Bekijk het volledige profiel van Cock de Vries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Cock de Vries heeft 0 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Tijd geleden, moet mijn herinneringen wel van erg ver halen maar herinner mij nog namen als Peter vd Wetering, Paul en Pietje, Michel vd Pluijm en Rienie Kreffer en een tweeling met de bijnaam Bolle.

  Tijd geleden, moet mijn herinneringen wel van erg ver halen maar herinner mij nog namen als Peter vd Wetering, Paul en Pietje, Michel vd Pluijm en Rienie Kreffer en een tweeling met de bijnaam Bolle. Verder nog namen als Joke Maat en Nicole. Heb nog ergens een klassefoto met Melkert op de trap in de gang.

  2003, Cock de Vries

  De herinneringen aan deze tijd zijn fantastisch.

  De herinneringen aan deze tijd zijn fantastisch. Heel veel gelachen met medeleerlingen en docenten. Het verhaal van het maken van geluidsopnamen tijdens de les van Hogenelst (wiskunde) en het later afdraaien op het schoolplein is nog vaak ter sprake gekomen. Ook toen de Stones door de klas denderden. Verder uiteraard Kranz en Middendorp en de leraar handvaardigheid (naam kwijt) waar tijdens de les de kranen uit de muur sprongen en het water de klas inspoot. Met de bandrecorder en brommers klojen, met 'Molletje' en Emile Verdegaal. Of met droogkloot Lex vd Post. De soepautomaat die bleef lopen, vloer in de hal rood gekleurd. De stikkers op de deur tijdens de les en het behang afstomen in de klas, de snoepwinkel op de hoek en de broodjes haring op het Stuijvesantplein. Weinig sportlessen volgen bij Moens. Ton Molenaar die zijn eigen vader, de concierge, in de maling nam. De engelse les die niet werd gegeven totdat..... Heb ik nu nog naweeen van. etcetc comosa2007@gmail.com

  2003, Cock de Vries
  ?