Coby van Knotsenburg

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Coby van Knotsenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Coby van Knotsenburg heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf Kroeze, de Munck en Luhrman.

  Juf Kroeze, de Munck en Luhrman. Vriendinnetjes Doortje en Marian. De tweeling (weet niet meer hoe ze heetten), Hennie (meisje) en Hennie (jongen), Cor Buitenhuis (knappe jongen), Fred, Ike. De directeur heette ook Luhrman. In de 4e klas ben ik verhuisd en naar een andere school gegaan. Ik was bevriend met Doortje en Marian.

  Chr. Lager Onderwijs Koning..., 1959

  Alleen de laatste 2 jaar op deze school gezeten ivm verhuizing.

  Alleen de laatste 2 jaar op deze school gezeten ivm verhuizing. Herinner me vd Ree nog, die ook bij mij in de Azaleastraat woonde, had nog weleens losse handjes, en hoofdmeester Batelaan.

  Chr. basisschool Wilhelmina, 1965

  Ik herinner me niet heel veel meer van deze schooljaren, wel dat de schoolvorm MULO met ons ophield te bestaan.

  Ik herinner me niet heel veel meer van deze schooljaren, wel dat de schoolvorm MULO met ons ophield te bestaan. Ik herinner me nog de lerares Mw. ten Oever, die volgens mij nogal flink was en in een Fiat 500 reed. Verder nog meneer Wormond (wiskunde en duits) en de Heer Bank. Namen van leerlingen zijn Corrie Tuinenburg, Hans Oskam, John Schaaij, Fred, Jos en dan houdt het een beetje op met te binnenschieten van namen. We gingen sporten langs de huidige A13 ter hoogte van het Schieplein. Die waren ze toen aan het aanleggen.

  Ackersdijkschool, 1967

  ?