Coby Pecht - van der Lip

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Coby Pecht - van der Lip en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Coby Pecht - van der Lip heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het was een heel kleine school, toen ik er op zat bestond de hele school op een gegeven moment nog maar uit 30 leerlingen.

  Het was een heel kleine school, toen ik er op zat bestond de hele school op een gegeven moment nog maar uit 30 leerlingen. Mijn klas uit 4 leerlingen, 4 meisjes en dat waren Truus Witteveen, Joke van der Beek, Joke van der Lip en ik Onze meester in klas 1 2 en 3 was Goof Donkersloot en onze hoofdmeester gaf les aan klas 4 5 en 6 dat was meester Reyenga, een schát van een man. Handwerkles kregen we van Juffrouw Molenaar.

  2009, Coby Pecht - van der Lip

  De praktijklessen van mevr.

  De praktijklessen van mevr.Nauta. Een heel lief én leuk mens

  2004, Coby Pecht - van der Lip

  Als ik terugdenk aan deze school, denk ik als eerste aan Meneer Trip, het strenge "hoofd der school" volgens mij was iedereen bang van hem.

  Als ik terugdenk aan deze school, denk ik als eerste aan Meneer Trip, het strenge "hoofd der school" volgens mij was iedereen bang van hem. Als hij boos was, zat je te sidderen op je stoel ! Was jij degene die fout was geweest, dan was je nog niet jarig ! Hij wist ook altijd alles van je, zag ook altijd alles !Volgens mij had hij zelfs ogen in z'n achterhoofd ! Doodsbang was ik van hem. Pas jaren later, bij de eerste reunie, zag ik hem als "gewone man" en durfde ik zelfs ongevraagd, zomaar iets tegen hem te zeggen ! Leuke herinneringen heb ik aan ons "groepje" : Nelleke (nu Petra) van Wijk, Ingrid Bierenbroodspot, Henny van Groningen, Heleen Visser, Marijke Middelkoop en Liesbeth Tensen. Ik zou heel graag weer eens iets van hen horen ! En ook zou ik heel graag willen weten hoe het met Lise Volkers is. Het leren vond ik een noodzakelijk kwaad, alleen Engels, dat vond ik wel leuk, vooral in het "talen-practicum" In mijn tijd was Meneer Meyer, geloof ik, de favoriete leraar.

  2004, Coby Pecht - van der Lip
  ?