Bekijk het volledige profiel van Coby Burgers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Coby Burgers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Als brugpieper samen met Ina v...

Als brugpieper samen met Ina v. Vemde begonnen aan de Mavo.Leuke tijd gehad. Enkele klasgenoten die ik me kan herinneren:Lenie v. Lohuizen, Karin en Cora Reinders, Gert Schenk. Onze handvaardigheidsdocent Hennie??, wat een engelengeduld had ze met al die pubers!! Meester Ton(docent Frans en Nederlands) was ook veel te soft voor onze klas.Nog enkele leerkrachten: mw. ten Pas(biologie), dhr. Ebbing( wiskunde) en onze gymlerares(naam kwijt) was ook niet al te vriendelijk, ze noemde ons altijd trutjes.

2004, Coby Burgers

Ik ben pas op de Parkschool ge...

Ik ben pas op de Parkschool gekomen eind vijfde klas.Ik kan me nog herinneren dat Ina v. Vemde me op sleeptouw nam.Zij was trouwens het populairste meisje van de klas. Haar beste vriendin was Gerry Beekhuis. Andere klasgenoten die ik me kan herinneren zijn:Mariska v. Dam ,Carla v. Aarst,Henk Hulleman,Ernst v. Splunter, Michel de Leede, Emmy Wessels, Saskia??,Jan Polling, Gerrit de Jong, Ronnie de Graaf,Gina v. d Beld. Met Gina heb ik nog steeds contact.Wat ik me nog heel goed kan herinneren was de engelse les van juffrouw v. Dam, iedereen had ook een engelse naam tijdens haar les. Ik heette toen Vicky. Ook een man om nooit meer te vergeten was onze godsdienstleraar,(naam ben ik kwijt), maar het was een grote fantast. Ik geloof dat we hem ooit een keer in het fietsenhok hebben opgesloten....

2004, Coby Burgers
?