cobie van develde

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van cobie van develde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  cobie van develde heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding doktersassistente gedaan.

  Opleiding doktersassistente gedaan. Er was in Zeeland toen nog geen opleiding. Dan maar schriftelijk/mondeling gedurende 1,5 jaar. Om de week op zaterdag met de trein en nog enkele medestudenten waaronder Stien Schroevers(van Belzen) en Joke Geluk naar Leiden.

  Leidse Onderwijsinstellinge..., 1974

  Vroeger alleen kleuterschool met juffrouw Massa.

  Vroeger alleen kleuterschool met juffrouw Massa. Er stond een hek met spijlen voor en omdat ik dicht bij school woonde ging ik na schooltijd met anderen over het hek daar spelen. Zodoende ben ik een keer in zo.n spijl getrapt en had ik een gat in mijn voet.Je ziet het nog haha. Anja van de Vrie en Lenie Boogaard waren hier ook al mijn vriendinnen. Keesje Klaassen was een zwak begaafde jongen die ook wel eens in de klas zat. Tijdens de kleuterschool en lagere school was er nog geen aparte oud-gereformeerde school zoals nu. Dat vind ik jammer.

  Chr t Honk, 1962

  Met Kees in de klas gezeten en nog vele anderen; Peter Ganseman,Jaap Toorenaar,noem maar op.

  Met Kees in de klas gezeten en nog vele anderen; Peter Ganseman,Jaap Toorenaar,noem maar op. Anja van de Vrie en Lenie Boogaard waren mijn vriendinnen. Mijnheer de Jong, leraar, woonde bij mij in de straat. Er waren daar 2 lerarenwoningen. Zes lange jaren vol met herinneringen

  Chr. Lagere SChool, 1964

  ?